Αισιόδοξη η προοπτική ευρείας χρήσης Υδροπλάνων στη χώρα μας

Μια πολύ αισιόδοξη προοπτική για τη χώρα μας , φαίνεται να είναι κοντά στην υλοποίησή της :
Η ανάπτυξη υδατοδρομίων στα νησιωτικά και Ηπειρωτικά λιμάνια, μπορεί να είναι η λύση για τους νησιώτες και τους τουρίστες σε θέματα προγραμματισμού/ ασφάλειας, τουριστικής αλλά και γενικότερης εμπορικής ανάπτυξης.
Σε προσφατη συνάντηση εκπροσώπων του Portbook με τον κ. Τάσο Γκόβα, Πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Υδατοδρόμια, μας έκανε γνωστό ότι η ενέργειες προχωρούν γοργά για την Κέρκυρα , αλλά και ορισμένα άλλα νησιά του Ιονίου.
Επιπλέον σε επικοινωνία του Portbook με τα Λιμενικά Ταμεία Σκύρου και Χίου, μας ανέφεραν ότι και στα νησιά αυτά είναι πολύ κοντά στην δημιουργία υδατοδρομίων και την αντίστοιχη έναρξη γραμμής Υδροπλάνων μεταξύ των νησιών και της Ηπειρωτικής Χώρας.
Ας ελπίσουμε ότι το project αυτό, δεν θα συναντήσει την τύχη των υδροπλάνων που δοκιμάστηκαν στην Αττική και σε κάποια νησιά πριν λίγα χρόνια !